Return to Article Details 193. A MOBILE EDGE COMPUTING SERVICES WITH QoS SUPPORT MODEL FOR NEXT GENERATION MOBILE NETWORKS (Сервиси за мобилни пресметки на работ од мрежата со модел за QoS поддршка за следна генерација мобилни мрежи) Download Download PDF